Sivut

torstai 11. heinäkuuta 2013

uusi banneri ja tän päivän kuulumiset

Muut olivatkin jo saaneet maalaushommat valmiiksi ennenkuin tulin tallille, joten en valitettavasti päässyt maalailemaan. Tänään kuitenkin tekemistä riittä mukavasti muutenkin. Anita ja Pekka tulivat varusteauton kanssa Reykhestariin ja seurailtiin sitten kun poneille soviteltiin satuloita ja kun niitä testailtii. Jonkin verran porukka osti tavaraa heiltä. Onneksi mulla ei ole vielä omaa hevosta, hemmottelisin sen pilalle ostamalla sille kaikkea turhaa..
Tänään myös ruokittiin hevosia ja käytiin Tuulin kanssa ratsastamassa. Käytiin maastoilemassa ja menin tosiaan tänäänkin Elgurilla niinkuin eilen jo sainoinkin. Poni oli maastossakin mielettömän kiva. Tommosella hepalla ratsastelisin mieluusti useamminkin! Maiju nappasi meistä vielä vähän kuvia kun ratsastettiin tiellä, kiitos Maiju! Kuvat ei oo mun osalta mitään parhaimpia mutta pistimpä silti :)



Tuuli ja Hrökkvi passissa
 Huomatkaa myös uusi banneri! Sain vihdoin tehtyä uuden. Aika yksinkertainen tuli kun en osaa hienompia taiteilla mutta riittää mulle oikein hyvin. Hepat bannerissa vasemmalta alkaen Ás, Greifynja, September, Gneisti ja Lúkas.

5 kommenttia:

  1. videoita ois kiva nähdä ratsastuksestanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän voin jossain vaiheessa yrittää toteuttaa! Me vaan yleensä ratsastetaan samaan aikaan niin harvoin on kukaan kuvaamassa, paitsi minä nyt vietän aika paljon aikaa kameran takana. Mun kamerassa ei vaan tosin oo viedoa :( Täytyy joskus jostain pyytää sellaista kameraa lainaan jolla videoa sais :)

      Poista
  2. aika kuollu tää blogi..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on, mun aika ei tällä hetkellä riitä blogin päivittelyyn ja en haluu täyttää tätä huonoilla postauksilla :) katotaan jos jossain vaiheessa jatkaisin bloggailua

      Poista
  3. Mukavan oloinen blogi! Aloitin just seurata teitä täällä. Multa löytyy kans issikka blogi, www.garrijanasu.blogspot.fi ;)

    VastaaPoista