Sivut

torstai 4. heinäkuuta 2013

leiriavustaja

Oon taas ollut tosi laiska tän blogin kanssa, mutta eihän kesällä pidä missään koneen ääressä istua! Postauksia tulee aina sillon tällöin, ei ressii. Ulkoasun vois ehkä pistää kesäsemmäks ennenku kesä kerkee loppuu....

Vaikka musta ei hirveesti mitää oo täällä kuulunu nii se ei silti tarkota sitä etten tallilla ois käyny. Ma-ti oli leiriavustajana pienten lasten leirillä ja leiriin kuulu mm. paaaaljon syömistä, heppojen hoitoa, taluttamista, poni ajelua, leikkejä ja muuta mitä nyt yleensä leiriin kuuluukaan.Myös pääsin mukaan tuntienpitoon kun me Tuulin kanssa pidettiin leiriläisille yks tunti!

Viimein Fidlakin varsoi ihanan tammavarsan 2.7 ja tämän kaunokaisen tänään näin ekaa kertaa. Tänään myös olin katsomassa kun Tuuli ridas Aleigan, sekä avustin taluttajan hommissa tunnilla. Viikonloppuna menen heppojen hoitohommiin tallille ja jäädään siis yöks Suvin luo Tuulin kanssa. Siitä sitten teen toivon mukaan postausta.

Fidla ja Fimmund, pahoittelut huonosta kuvasta..

2 kommenttia:

  1. Tää blogi on valitettavasti mennyt paljon huonommaksi kuin mitä se aiemmin oli..:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tiedän sen, valitettavasti.. Motivaatio on ollut hukassa pitkään ja se on näkynyt postauksien määrässä ja laadussa.. Nyt kuitenkin olisi tarkotus herätellä blogi kunnolla eloon jälleen :)

      Poista