Sivut

perjantai 3. helmikuuta 2012

treeni alkaa!

keskiviikko: Óskarin vuokraus alko keskiviikkona ja koska poni oli ollut kuukauden lomalla ja on muutenkin energinen hevonen niin aloitin suosiolla sitten maastakäsin työskentelyllä ja juoksutuksella. Óskarilla ei hetkeen olekkaan tehty maastakäsin mitään ja juoksutuksestakin taitaa olla hetki aikaa. Aluksi kesti hetki tajuta homman idea, mutta pikku hiljaa se rupesi sujumaan paremmin. Poni selvästikkin luuli aluksi että juoksutuksessa oli ideana töltätä pientä ympyrää, mutta kyllähän se oikea ideakin valkeni.


torstai: Meidän tallille oli tulossa uus poni islannista ja sen piti tulla joskus kahden aikaan päivällä ja koska suvilla oli kampaaja se pyys jos minä ja Tuuli voitais sit mennä tallille ottaa se poni vastaan jos se sattuis ilmaantumaan sillon. Lintsattiin molemmat sit pari viimestä tuntia ja mentiin tallille sitä oottelemaan, mutta eipä ponia kuulunu. Lähettiinpä siinä sitten ratsastamaan. Poni oli täynnä energiaa kun pääs pitkästä aikaa ratsastukseen. Olo oli kun istuisi ruutitynnyrin päällä. Aluksi ei meinannut malttaa keskittyä mutta hieman kun sai energiaa purkaa niin lähti jo paremmin sujumaan. Väistättelin vähän ja taivuttelin, ihan näitä perusjuttuja jotta lähtis vähän irtoomaan sillä poni on hieman jäykkä. Tölttiin kun siirryin oli tahti heti puhdas. Mentiin vielä pellolle hiukan ratsastamaan. Seuraavaksi oli luvassa Netan kanssa perus tempputreeniä. Illalla jäätiin vielä odottelemaan että jos se Flótti rupeisi pikkuhiljaa saapumaan, mutta suvi sai vähän ennen ilta 9 viestin että lähtevät vasta Turusta. Aikataulut olivat myöhässä sen 11 tuntia ja poni sitten saapui kotiin kello 01.05. Me ei Tuulin kanssa jääty odottelemaan vaan Suvi heitti meidät kotiin.

perjantai: Mentiin tietty heti kattomaan sitä uutta tulokasta ja ei hitsi miten sulonen se on! Varmaan kaunein poni mitä oon nähny! Sitä siinä sit ihasteltiin ja muutaman kuvankin napsasin. Óskar oli jo paljon rauhallisempi ja malttoi jo keskittyä kunnolla ratsastajaan. Aluksi aion ponin kanssa nyt keskittyä siihen että se kuuntelee täysin ja on rento ja pehmeä. Ulkona oli niin jäätävän kylmä että ei kauheesti viititty poneja rääkätä. Netukin oli vain hetken töissä kun muutaman kerran temppuja treenailtiin.

Flótti, maailman söpöin ilmestys ♥
Jódís

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti