Sivut

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

taas uusi tuttavuus

Maanantai: Ponien pesupäivä. Pestiin aamupäivällä Jarl ja Ás ja vielä illalla Pinna. Päivällä käytiin tekemässä shettisten tarhaan lisäosa jonne ponit pääsevät sillon tällöin syömään vihreää. Pinniäkin taas kuvailin ja kävin Thrálla lyhyellä reippalla maastolenkillä ja tölttiä en mennyt ollenkaan vaan reipasta ravia ja lopuksi vähän laukkaa. Nelly oli Góan kanssa meidän mukana.


Tiistai: Menin jo aamu 10 tallille kun oli kengitys ja me oltiin luvattu hoitaa Móille irtokenkä. Tuulilla oli lääkäri joten hän ei päässyt niin ajattelin mennä jo hyvissä ajoissa kyttäämään millon olisi kyseisen ponin vuoro. Odotellessani sitten hoidin Suvin poneja kengitykseen ja käytiin Nellyn kanssa ruokkimassa poneja. Tuuli kun tuli me pestiin Netta ja Cheri ja katsoin myös kun Tuuli meni hrökkvillä. Päivällä saapui taas uusi poni! Tällä kertaa saapui 7-vuotias tamma Oulun suunnalta, Flauta frá Gröf. Sitä siinä sitten ihasteltiin.

Flauta
 Tunnilla me hypättiin, tosin vaan aika pientä estettä. Menin Orkalla ja Orkalla ei varmaan koskaan olekkaan ratsastajan kanssa hypätty ennen eilistä. Poni tahtoi kuumua jonkin verran ja esteelle poni tuli aika huonosti kun tahtoi sekoitella vähän askellajeja, mutta itse hypyt sujuivat tosi hvyin! 5-käyntihevosella ei ole maailman helpoin hypätä. Hengissä kuitenkin selvisin ja Orka oli kyllä mahti!

Orka ♥


Keskiviikko: Tänään piti olla aitatalkoot, mutta koska satoi vettä niin paljon ne siirrettiin huomiselle. Tänään me porukalla vietiin roskia ja siivoiltiin heinävinttiä tulevaa heinäkuormaa varten. Purettiin sitten heinäkuorma porukalla jonka jälkeen lähdettiin ratsastamaan. Menin Askjalla, Tuuli Flóttilla, Roosa Jarlilla ja Henna Tirrillä.
Tein käynnissä aika paljon väistöjä ympyrällä ja ne sujuivat tosi hyvin vaikka pari kertaa meinasi neidiltä hermot mennä. Tein vielä vähän pysähdyksiä, peruutuksia ja asettelin ponia ymypyrällä ja suoralla uralla. Töltissä tein melko jyrkkiä kiemuroita, ympyröitä ja pysähdyksiä. Oikeaan kierrokseen Askja oli vähän jäykempi, mutta meni kuitenkin tosi hyvin myös töltissä. Otin paljon laukannostoja niin käynnistä kuin töltistäkin. Laukkassa menin myös muutaman kerran puomin joka me oltiin pistetty uran sisäpuolelle. Lopuksi tein ravissa vähän ympyröitä ja menin puomeja. Tykkään aivan valtavasti tosta ponista ! Huomennakin menen tunnille.

2 kommenttia:

  1. Minkä kokone toi este on tos kuvas? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm paljonkohan toi ois.. Ehkä 50cm ristikko? :) Saattaa olla etta oon väärässä :D

      Poista