Sivut

sunnuntai 5. elokuuta 2012

törkeen siistei ponei!






Nyt on jääny postailu vähän vähemmälle, mutta oon viettäny aikaa tallilla tyttöjä kuvaten ja ollaan Roosan ja Tuulin kanssa tehty iltatallit keskiviikosta lauantaihin. Remuakin ollaan Tuulin kaa vähän juoksuteltu ja ohjasajettu, hyvin on poni menny!

Me ollaan nyt pe-ti Roosan ja Tuulin kanssa tallilla yötä paitsi viime yöks tulin ite kotiin vahtimaan siskoa mutta kohta lähdenkin takas tallille. Perjantaina käytiin ihan super yömaasto. Kaikki ponit meni ihan törkeen hyvin ja ite menin Thrálla joka tölttäs aivan mielettömän hienosti! Poni oli ihan kevyt ja tölttäs ihan puhtaasti ja meni törkeen kivaa lisättyä rullaamatta lähes ollenkaan! Aivan mahtavaa! Silloin tällöin saatoin töltätä pitkiäkin matkoja reipastempoista tölttiä ohjat aivan löysällä! Thrá on kunnon T2 poni ;)

Eilen aamusta sitten kiipesin Mátturin selkään. Máttur (meidän keskuudessa Matukka) on aivan jumalattoman kokonen 6-vuotias ruuna. Matukka oli tosi kiva vaikka vielä onkin vähän töltin kanssa tekemistä ja muutenkin, mutta tosi kivoja tölttipätkiä sieltä tuli :) Myöhemmin käytiin vielä maastossa ja Kola kulki kans ihan kivasti sit siel :) Eli tosi kivoja poneja oon nyt saanu ratsastaa!

Tiistaina me lähetään talliporukalla särkänniemeen, haluutteko siitä tänne postauksen vaikka ei sinäänsä ole heppoihin liittyvä aihe?

2 kommenttia: