Sivut

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

villiponi Kola

Nyt on sitten tältä kesältä leirit ohi, huomenna on vielä yksi lastenkurssi johon menen avustajaksi ja keskiviikkona alkaakin tuntsareilla loma.

Torstain leiripäivä sujui normaaleissa merkeissä. Leiriläiset ratsasteli ja välillä oltiin tottakai piilosta. Leirin jälkeen me Roosan kanssa lähdettiin ratsastamaan Kolalla ja Seifurilla.
Aluksi juoksutin taas hetken verran ponyä ennenkun hyppäsin kyytiin. Selkään kun pääsin meillä ei hirveen lupaavasti alkanut, kun Kolan mielestä maassa oleva puomi oli jotain aivan hirveää. Millään ei olisi tahtonut yli mennä ja ajatteli luistaa tilanteesta kääntyilemällä ja hyppimällä. Hävettää elikon puolesta. Päätin sitten ihan kettuillakseni mennä puomia useasti, joten tein puomin yli menevää kahdeksikkoa Pääty-ympyrällä. Rupesi se sitten ihan kivasti menemään.
Roosa oli pystyttänyt kentällä ihan pienen esteen joka oli tarkotus tulla muutaman kerran jotta poni vähän irtois. Ensimmäisen kerran kun sen tulin Kola kielsi, hyppäsi sittenkin, pudotti puomin, säikähti sitä puomia joka vieri sen jalkoihin ja hyppäsi sivuun ja minä sitten jäin siinä vaiheessa kyydistä. Noh eikun takasin kyytiin vaan ja tulemaan uudestaan. Siinä vaiheessa kun Kola kielsi uudestaan pääsi muutama voimasana ja näpäytin vähän raipalla taakse. Eipä pahemmin sen jälkeen enää temppuillut. Siirryin siinä sitten tölttiin ja tölttäilin pitkään uraa pitkin. Tahti puhdistui nopeasti ja Kola meni tosi hyvää tölttiä. Otin muutamia laukannostoja ja Kola tölttäsi sen jälkeen vielä paremmin. Otin kentällä vielä vähän ravia ja sen jälkeen kävin tiellä vähän laukkaamassa ja tölttäämässä.

Perjantaina oli viimeinen leiripäivä ja päivän lopuksi oli leirikisat. Kaikilla meni hyvin ja ponit olivat tosi söpöjä kun niillä oli harjat täynnä lettejä, kukkia ja rusetteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti