Sivut

torstai 12. heinäkuuta 2012

uuen ponin kyyis

Tiistai: Tulin aika myöhään tallille ja melkein heti tultuani lähdin tytsyjen kanssa hakemaan tuntsareita sisälle, koska tiistaina oli taas sellainen iltakurssi. Ponit kun oltiin haettu tein Óskarin hännälle ja harjalle teho selvityksen ja voi kuinka poni nautti siitä!

Móin omistaja Mema kysyi haluisiko joku meistä käydä kentällä vähän ratsastelemassa Móilla kun hänellä oli kauhea kiire,minä sitten lupauduin siihen hommaan. Poni oli valmiiksi jo lämmitelty kun Móin omistajan ystävä oli sillä jo vähän kävellyt. Ensimmäistä kertaa kyseisellä herralla menin ja tein vähän ympyröitä, muutamia väistöjä, siirtymisiä ja useita suunnan vaihtoja. Mói on aika ravivahva ja ravivahvat hevoset on mulle yksi suuri ongelma.. Móin sain kuitenkin aika kivasti tölttäämään, ajoittain töltti oli vähän ravitahtista. Ponilla on tosi kiva iso ravi ja iso laukka. Ei Mói muutenkaan mikään pikkuruinen ole kooltaan! Itse tykkäsin tosi paljon vaikka vaan hetken kerkesin menemään. :)




Tänään tallille kun tulin ei siellä oikein muita ollut joten lähdinpä sitten kuvailemaan vähän pikku poneja. Niitä hetken sitten kuvailin, jonka jälkeen käväisin ruokkimassa Mósan, Svalurin ja Flóttin. Tänään oli 4 tunnin kotaretki ja siihen me sitten pistettiin heppoja valmiiksi. Hirveän myöhään en tänään tallilla ollut. Huomenna sitte olisi luvassa avustusta lastenkurssilla!

Tofu on jo niin iso!
Cheri ja Pikku G
G
Remu ♥

 Kävin eilen perheen kanssa tuurissa ja toin sitten noille shetuille tämmösii heppanameja :)


2 kommenttia: