Sivut

maanantai 2. heinäkuuta 2012

haaste 2

Joskus aiemmin sanoin että mulla on vielä yksi haaste odottamassa, niin päätimpä nyt tämän tänne tehdä:) Kiitos haastesta kuuluu blogille tälle blogille :)

1. Unelmahevosesi?

Minun unelmahevoseni olisi suuri, nuori ja lupaava 5-käyntinen ruuna josta olisi ainesta tavoitteelliseen kisaamiseen, ja jolta ei puuttuisi herkkyyttä ja energisyyttä.

2. Unelmiesi loma?

Unelmalomani viettäisin joko Islannissa ratsastaen tai sitten jossain tooosi lämpimässä paikassa aurinkoa ottaen hyvässä seurassa!

3. Helpoin hevonen, jolla olet ratsastanut?
  
Helpoin hevonen jolla olen ratsastanut on varmaan pieni islanninhevostamma Mugga joka työskenteli ennen tuntiheppana Reykhestarilla. Kyseinen tammma oli todella kiltti ja monien suosikki ja aikalailla automaattiponi. Tykkäsin kyseisestä ponista paljonkin joskus aikoinaan.

4. Vaikein hevonen, jolla olet ratsastanut?
  
Onhan noita hiukan hankalia jonkin verran. Tuulin poni Hrökkvi ei kyllä ole mikään hirveän helppo poni, eikä Orkakaan mikään maailman helpoin ole.

5. Lempivärisi?

Ehdottomasti vaaleanpunainen ja pinkki! Ja sen kyllä huomaa.. ;) 

6. Tallimatkasi pituus ja kulkuväline?

Matkaa on 8 kilsaa vähän isompaa tietä ja oikotietä pitkin on 6 kilsaa. Talvisin menen tallille joko linkillä tai porukoitten kyydillä ja aina sään salliessa menen oikoreittiä pitkin skootterilla tallille.

7. Pelottavin hetki hevosten kanssa?

Kerran kun oltiin Tuulin kanssa ajamassa Netalla ja yhtäkkiä poni jumitti keskelle tietä ja rupesi hyppimään pystyyn ja peruutteli ojaan ja kävi aivan kierroksilla. Sillon olin varma että se saakelin elukka tappaa meidät kaikki. Muuta ei nyt oikein tule mieleen.

8. Surullisin hetkesi?

Surullisin hetki koko elämäni aikana oli isän kuolema 4 vuotta sitten.
9. Lempihevosrotusi?

Islanninhevonen. Shettiksetkin on kivoja.
10. Lempiblogisi, jota luet?

Mä luen tosi monia blogeja ja on vaikee sanoo lempparii, mutta kattokaapa mun profiilista sitä luku luetteloo niin näätte vähän millasii blogeja luen. Ne on kaikki hyviä joten nyt jää lemppari sanomatta. ;)

Laiskana en jaksa haastaa ketään, mutta ne jotka haluavat saavat tehdä tämän haasteen näillä samoilla kysymyksillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti