Sivut

tiistai 24. heinäkuuta 2012

"mikä ois meidän seuraava jymypiilo?"

Eilinen päivä sisälsi tutustumista, ratsastustunteja, hoitoheppojen jakoa, heppojen pesua, leirikasteen ja vaikka mitä muuta. Meitä avustajia on 8 ja leiriläisiä 10 joten meillä avustajilla jonkin verran on vapaata.
 Eilen pitkästä aikaa pistettiin Netulle kärryt perään! Tuulia ajoi ja mä kävelin vierellä ja Netu oli ihan innoissaan! Tofu juos kärryjen viererellä innoissaan ja puketteli.

Kuvia leirikasteesta
Tänään Netu pääsi sitten vetämään leiriläisiä kärryillä. Minä talutin Netua ja Tuuli käveli vieressä siihen saakka kunnes onnistui telomaan jalkansa. Loput kierrokset juoksinkin sitten yksinäni. Tofu oli kyllä tosta hommasta taas niin innoissaan että huhhuh! Pikkunen vetää korvat tötteröllä ihan täysiä Netun edessä vaikka Netu rupesi jo lopussa vähän hyytymään.


Tänään me myös vedettiin leiriläisille teoriapolku jonka jälkeen oltiin piilosta. Piilosta ollaan aina kun vaan keritään. Se on kyllä ollut näillä molemmilla leireillä in! Toisinaan me avustajat vaan ollaan leikistä enemmän innoissaan kun leiriläiset..

Leiriläiset kun oli lähteny me lähettiin Roosan kanssa kentälle ratsastamaan. Juoksutin Kolaa taas hetken ennen kun nousin kyytiin. Aloittelin tekemällä käynnissä vähän taivutuksia, asetuksia, pieniä voltteja ja hiukan väistöjä. Poni oli taas rento ja pehmeä heti alusta alkaen. Ravissa menin aika paljon suoraa uraa, silloin tällöin tein ympyrän. Kola rupeaa nyt ravissa tosi kivasti hakemaan kunnolla alas. Molempiin suuntiin otin muutamat laukannostot jonka jälkeen otin tölttiä. Aluksi meni vähän passitahtista tölttiä, mutta koko ajan tahti rupesi paranemaan ja lopuksi mentiinkin jo ihan puhtaasti. Käytiin lopuksi Roosan kanssa vielä vähän tölttäilemässä tiellä. Otin vähän laukkaa jonka jälkeen siirryin tölttiin ja Kola oli tosi hyvä töltissä! Meni melko reippaastikkin puhdasta tölttiä! Loppukäynnit käveltiin maastossa.


Kola meni aivan superhyvin, on se hieno poni♥ Seifur meni Roosalla ihan superhienosti vaikka Roosa ei Sepillä ole pitkään aikaan mennytkään. Hienoja elukoita♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti