Sivut

tiistai 17. heinäkuuta 2012

leirit alkoi!

Perjantai: Naurua,iloisia lapsia, hyvää ruokaa, heppojen hoitoa, teoriaa, taluttamista ja vaikka mitä muuta sisälsi mun perjantai lasten kurssin myötä. Tuossa oli aika lailla päivä tiivistettynä.

Ei meidän kiltti oripoika Remu mitään sano vaikka näin monta ihmistä on harjaamassa :)

Sunnuntai: Reykhestarissa pidettiin Pienenpolun kennelin 25 vuotis juhlat ja koiria oli kaikkialla! Suurimmaksi osaksi koirat olivat kleinspitzejä, mutta muutamia poikkeuksiakin oli. Talli oli rauhotettu päiväksi joten mitään hevosiin liittyvää ei oikein sunnuntaina tapahtunut.




Suurin osa porukasta, kaikki ei edes mahtunut kuvaan
Tiistai: Tämän vuoden leirit pyörähtivät eilen käyntiin ja seuraavat kaksi viikkoa vietänkin leiriavustajana. Eilen en päässyt avustamaan ensimmäiselle leiripäivälle, koska lähdimme perheen kanssa hakemaan meille uutta koiraa Oulusta. Nyt meillä riiviö sitten pieni Welsh corgi pembroke urospentu Roomeo (Tejakes Fit For Function). Tänään kuitenkin olin tallilla ja päivä kului leiriläisiä autellessa, hyvää ruokaa syödessä ja ratsastamassakin kävin kun olin Askjalla perävetäjänä leiriläisten maastossa. Tämä ensimmäinen leiri on vain 4 päivän leiri joten torstaihin asti päivät tallilla kuluu aikalailla leiriläisten auttamiseen :)

Meidän Roomeo ♥  ©Nora

1 kommentti: