Sivut

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

uus projekti

Eka leiri on nyt ohitse ja huomenna alkaa se toinen. Huomenna alkava leiri onkin sitten 5 päivän leiri ja täytyy yrittää ottaa kameraa mukaan, kun viime leiriltä mulla ei oo yhtään kuvaa.

Perjantaina mulla oli synttärit ja käväsin aamulla nopeasti tallilla katsomassa kun Tuuli ja Roosa ratsasti. Pitkästä aikaa käväsin sillon Kolan selässä kun menin sillä vähän Roosan jälkeen. Kola on kyllä nyt parantunu paljon siitä mitä oli jonkin aikaa sitten. Nyt se ravaa jo puhtaasti ja menee ravissa jopa ympyröitä. Toisiaan jonkin aikaa sitten ponilla oli ravi hävöksissä ihan totaalisesti. Tein paljon asetuksia ja pieniä kahdeksikkoja ja poni meni tosi kivasti. Juoksutettiin sitä sit vielä vähän sen jälkeen kun olin mennyt sillä.

Lauantaina menin aika myöhään tallille ja tallille kun Tuulin kanssa tultiin lähdettiin melkein heti juoksuttamaan Remua. Poni juos tosi hyvin ja voi vitsi millanen ravi sillä on! Tässä ois pikku hiljaa tarkotus ruveta opettamaan Remua kärryille, viime kesänä me Tuulin kanssa opetettiin Saijan shettistamma Rapsu ajolle. Remua on jo ohjasajettu joten ei me ihan nollasta kuitenkaan tän kanssa lähetä.


Juoksutuksen jälkeen lähdettiin Tuulin kanssa ratsastamaan. Ennen kun nousin Kolan selkään juoksutin sitä hetken molempiin suuntiin. Kola oli heti alusta asti tosi rento ja pehmeä ja ratsastin sitä aluksi todella pitkään käynnissä. Olin ympyrällä kauan ja asetin hieman sisäänpäin ja otin muutaman väistöaskeleen silloin tällöin. Silloin tällöin vaihtelin suuntaa. Kola oli tosi hyvä käynnissä ja rupesi hakemaan tosi paljon pyöreäksi alas. Raviin kun siirryin oli Kola siinäkin heti alusta alkaen rento ja positiivinen. Tein paljon ympyröitä ja ravissakin Kola rupesi hakemaan alas. Jopa siihen huonompaan kierrokseen Kola ravasi hyvin ympyröitä! Uraa pitkin kun ravasi niin kulmissa vähän välillä hyppi töltille, mutta ei paljoa. Lopuksi otin vähän tölttiä ja ei ollut töltissä niin passitahtinen mitä oli perjantaina ollut. Kaiken kaikkiaan Kola meni aivan superhyvin ja jäi kyllä tosi kiva fiilis tosta ratsastuskerrasta :)

Kola♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti