Sivut

tiistai 27. marraskuuta 2012

kiva poni + muuta juttua

Lauantaina Riikka Räihä oli pitämässä kurssia. Tällä kertaa en itse ollut kurssilla vaan kävin kentän laidalla vähän katselemassa. Kurssin jälkee kun kenttä vapautui kävin Mátturilla ridaamassa. Poni oli tarhasta haettaessa vähän pöhkö niin päätin sitten juoksutella vähän alkuun ennenkun nousin kyytiin. Roosa oli auttamassa juoksutuksessa kun Matukka ois kovasti halunnut vain pyöriä pienellä voltilla mun ympärillä. Ponski liikkui kuitenkin kivasti ympyrällä ja sieltä tuli sit molempiin suuntiin tosi hyvät ravit! Nousin sit kyytiin ja tein eka käynnissä vähän töitä ympyrällä ja otin sitten tölttiä. Töltissä tein vähän ympyröitä ja niillä tahti parani kivasti. Menin sit aina välillä uralla ja vaihtelin suuntaa aika useasti. Töltti oli mun mielestä tosi hyvä, voi olla että vähän autto kun länäsin ponille kevyet painot jalkaan. Lopuks tuli myös selästäkin kivaa ravia.
Matukka
Suvilla oli tuparit lauantaina ja siellä ne Riikan kanssa esitti hullun hienon valoshown. Ne ratsasti Pinnalla ja Mósalla ja niiden jaloissa oli sellaset valotikut. Kenttä oli täynnä roihuja ja näytti hullun hienolta kun ne ratsasti siellä kun vaan ne valotikut näkyi pimeessä! Mekin esitettiin meidän katrilli joka meni vähän munasillee, mutta ainakin kaikki silti tykkäs siitä:) Päivän päätteeks tehtiin me tallitytöt porukalla iltatalli.


Sunnuntaina en ollut kauaa tallilla. Tehtiin Tuulin kanssa aamutalli ja käytiin irtojuoksuttamassa Hrökkvi ja Netu. Hrökö juos hyvin, Netu oli aika laimee. Kuvailin viel vähän pellon poneja kun ne leikki.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti