Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

uuden opettajan tunnilla

Mulla näköjään on taas tämmönen superlaiskuus päällä kun aina onnistun jotenkin välttämään blogiin kirjottamista. Eiköhän tämä tästä kohta sitten parempaan päin kun ens koulujaksokaan ei ole niin hirveän rankka.

Perjantaina heppakerhossa putsattiin satuloita ja harjoteltiin heppojen loimitusta. Mari Väyrynen oli perjantai-iltana pitämässä pienryhmätunteja ja me sitten Tuulin kans oltiin Hrökkvillä ja Óskarilla tunnilla.

Aloitettiin sillä että kerrottiin Marille vähän että millasia poneja Óskar ja Hrökkvi on ja sen jälkeen aloiteltiin työskentelemään käynnissä. Oltiin koko ajan keskiympyrällä ja aluksi tehtiin vain pieniä voltteja ympyrällä. Óskar oli koko ajan vähän punkemassa ulos ympyröiltä. Pikku hiljaa otettiin volteille muutamia väistöjä, ne ei meiltä vasempaan kierrokseen oikein sujunut (vasen on Óskarille paljon vaikeampi kierros). Mari sitten neuvoi mitä minun piti tehdä kun poni lähtee juoksemaan alta pois ja välillä sujuikin sitten ihan hyvin. Oikeaan kierrokseen sujui huomattavasti paremmin.
Otettiin keskiympyrällä tölttiä. Óskarin töltti oli ihan hirveän passitahtista ja minä keskityin siihen että otin pienen pätkän tölttiä, sitten hidastin käyntiin ja otin joko pienen voltin ja siellä väistöjä tai sitten peruutuksia. Otin vain lyhyitä tölttipätkiä jotta tahti pysyisi mahdollisimman puhtaana. Lopuksi ravailtiin vähän uraa pitkin ja tehtiin ympyröitä, Óskar oli aika huono ravissakin, esim. rikkoi usein töltille.

Ei mennyt tunti mulla ja Óssilla oikein putkeen, mutta sain tosi hyviä neuvoja miten poni rupeaisi toimimaan hyvin ja itse pidin tosi paljon Marin opetustyylistä ja muutenkin hän oli aivan huippu! Menisin ehdottomasti uudestaan hänen tunnilleen jos tulisi mahdollisuus :)

Sunnuntaina olin tallilla muutaman tunnin. Käytiin Suvin ja Tuulin kanssa vähän läpiratsastamassa poneja ja sellasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti