Sivut

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

aina ei voi onnistuu

Viime postauksessa pääsin hehkuttamaan sitä miten ihania M ja G oli. Noh nyt on vähän eri ääni kellossa.

En jaksanut eilen mennä kouluun joten olin suht aikasin tallilla. Kerrankin kun pääs valosan aikaan tallille, niin olihan se käytettävä hyväkseen. Lähettiin Tuulin ja Hennan kanssa maastoilemaan vaikka sika kylmä olikin. Käynnissä Máttur oli hyvä, ei hösöttänyt vaan kulki rentona. Töltissä sitten kun Henna ja Aleiga meni ekana oli pojulla kova kiire niiden perään. Sitten kokeiltiin sitä että mä meen ekana. Noh nyt Máttur keskittyi aikalailla ympärilleen tuijotteluun, mutta rentoutui kuitenkin aina hetkittäin. Töltissä oli parempi kun mentiin ekoina, mutta muut sit kärsi siitä kun me ei vielä hirween reippaasti tölttiä mennä. Laukka pitää Mátturin mielestä mennä ihan täysiä, voitte vaan kuvitella että mä en oo ihan samaa mieltä.. Koko matkan poju oli siis vähän hätäinen ja sitä mieltä että hän päättää temmon ja askellajin. Onneks lopuks tuli kivaa tölttiä ja se pelasti mun maaston, voi voi vauvvelia..

ihanuus ♥

Tunnilla menin siis Glóilla. Tehtiin ympyrällä väistöjä. Ne siis ei ole Glóin vahvuus ja jouduin lähinnä keskittymään siihen että poni kävelee kunnolla eikä vain tikitä menemään. Toiseen suuntaan sain kuitenkin edes jotenkin tehtyä väistöjä. Töltissä tehtiin niin että mentiin uraa pitkin ja toisella pitkällä sivulla väistätettiin uralta pois. Ne sentään onnistui ihan hyvin. Laukat otettiin siten että tehtiin molempiin päätyihin pääty-ympyrät ravissa ja pitkät sivut mentiin laukassa. Aluksi ei meinannut ravi löytyä ollenkaan mutta kyllä se sieltä sitten lopulta tuli. Laukat tuli hyvi sitten kun sain sen ravin sieltä.


Ei mennyt mun eiliset ratsastukset ihan putkeen. mutta eihän ne aina voikkaan mennä. Molemmat ponit ovat kuitenkin muruja♥ Vaikka eilen ei yhteistä säveltä löytynytkään..



Ja huomhuom olkaa kaikki yhtä reippaita kun Merika ja pistelkää kysymyksiä tulemaan vielä kerkeette!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti