Sivut

torstai 6. joulukuuta 2012

haaste

Tiistaina mulla ei pakkasen takia ollut tuntia mutta kävin pyörähtämässä kentällä eka Matukan kanssa tekemässä vähän käyntihommia ja sitten Jódisilla ilman satulaa vähän ridailemassa. Nyt kuitenkin haasteen pariin jonka sain Anculta :) Kiitos haasteesta!

Taas pitäisi tätä varten haastaa 4 henkilöä tekemään tämän, mutta taidan pysytellä taas sillä linjalla että kaikki jotka haluavat saavat tehdä tämän :)

1. Miksi aloitit blogin pitämisen?

Ennenkun blogin perustin olin jo pitkään lukenut muiden blogeja ja haaveillut oman perustamisesta. Aluksi ajattelin että en kuitenkaan raaski ruveta elämästäni kirjoittelemaan, mutta tässä sitä nyt ollaan:)

2. Oletko kilpaillut/millä tasolla kilpailet?

Käyn muutaman kerran vuodessa kisoissa ja kisaan luokkia helppo töltti ja helppo 4-käynti. Tavoitteena olisi siirtyä helpoista luokista normaaleihin luokkiin ja päästä joskus SM-tasolle asti. Omaa hevosta kun ei ole niin jää tuo aikalailla vaan haaveeksi. Haluan tulevaisuudessa ehdottomasti sellaisen hepan jolla pääsen kisaamaan passilajeja.

3. Kuinka kauan olet ratsastanut? 

Keväällä tulee 7 vuotta täyteen.

4. Koulu vai esteet?

En erityisemmin pidä esteistä, tosin aina välillä innostun hyppelemään. Noista kahdesta valitsisin kuitenkin varmaan koulun. Askellajiratsastus olisi tietysti ehdoton ykkönen mutta se ei nyt valitettavasti ole vaihtoehtona ;)

5. Valmennus vai kilpailut?

Tykkään käydä kursseilla, mutta kilpailemisesta tykkään tosipaljon enemmän. Vaikka tosiaan aina ennen kisoja sanon etten enää ikinä lähde kisoihin:D Heti baanalta tultuani olisin kuitenkin valmis kääntymään samantien takaisin sinne.

6. Poni vai hevonen? Perustele.

Noh, shetlanninponeista tykkään ihan hirveesti mutta issikat on pieniä hevosia joten on sanottava hevoset.

7. Onko sinulla ollut hoito-, vuokra- tai omaa hevosta?

Hoitohevosia kyllä. Entisiä hoitoponeja Kola jota aina liikuttelin, Thrá jota ratsastin maanantaisin, edesmennyt Remu ja Netta joka lähtee vuodenvaihteessa uuteen kotiin. Tällä hetkellä Máttur ja Cheri, ja noh Netta periaatteessa vielä hetken aikaa.

8. Oletko hypännyt maastoesteitä? Mikä niissä kiehtoo?

Kyllä olen hypäänyt. Vaikka en kentällä tykkääkkään hypätä on maastoesteet mun mielestä kivoja. Ehkä sen takia tykkään että se on mukavaa vaihtelua :)

9. Lempihevosrotusi?

Islanninhevoset ja shetlanninponit.

10. Korkein hyppäämäsi este?

En ole ihan satavarma, taisi olla jotain 70-80cm jos oikein muistan. Tämäkin oli monta vuotta sitten. Enää en tuon kokoista suostuisi menemään.

Nonni nyt on jälleen yksi haaste tehtynä! Muistakaahan kaikki käydä pistämässä kysymyksiä tulemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti