Sivut

perjantai 14. joulukuuta 2012

mielettömän kivat Máttur ja Glói!

Voi kun mun on koko viikon tehnyt mieli postailla, mutta kun ei ole ollut kuvia niin en ole sitten raaskinut tulla taas kuvatonta postausta tekemään. Tänään sain aikaseks napattua pari kuvaa mun surkealla puhelimellani, mutta en sitten löytänyt sitä juttu millä ne voi siirtää koneelle. Harmittaa ihan sikana kun ei taaskaan oo mitään aiheeseen liittyviä kuvia mutta laitan nyt kuitenkin ihan piristykseks yhen kuvan meidän katrillista, josta en jostain syystää oo mitään kuvia pistäny.

Maanantaina ratsastin Mátturin. Tarkkaan en enää muista mitä tein, mutta sen verran muistan et se tölttäs tosi kivasti ja sama ravin kanssa, mutta laukassa vähän punki.
 Tiistaina olin sillä tunnilla ja me tehtiin sillei että jakauduttiin kahdelle pääty-ympyrälle ja siellä tehtiin ympyrän sisään voltteja ja voltilla väistöjä. Mátturin kanssa on väistöt vielä vähän hakusessa niin keskityin siihen et ne tulis sieltä ees jotenkin päin. Välillä tuli tosi hyviä väistöjä, mutta välillä ei sitten niin hyviä. Mentiin ympyrällä tölttiä ja aina välillä hidastettiin käyntiin ja tehtiin ne väistöt. Hetken päästä jatkettiin ympyrällä koko ajan töltissä ja aina välillä lähdettiin pienentämään ympyrää ja sitten suurentamaan. Pienellä ympyrällä Máttur punki aika paljon ulos mutta välillä meni tosi hyvin. Lopuksi vielä mä ravasin sitä ympyrää kun muut laukkas, koska Matukka rupes olemaan jo aika väsy. Mä sitten lopetin vähän aikasemmin kun muut. Kaiken kaikkiaan oon aika tyytyväinen Mátturiin koska oli toi kuitenkin meidän eka tunti ja aika rankka vielä:)

Tänään ensiksi kävin kattelemassa kun Tuuli ridas Hrökkvillä ja sen jälkeen me yhdessä käytiin ratsastamassa. Menin Glóilla ja Tuuli Flóttilla. Aloittelin tekemällä käynnissä loivaa kiemuraa jonka keskeltä lähti kahdeksikko. Tota tein hetken molempiin suuntiin ja sit otin tölttiä. Ekaks tein loivaa kiemuraa työtöltissä toiselle pitkälle sivulle ja toisella pitkällä sivulla otin lisäyksen. Hetken tein tota ja sit tein vähän ympyröitä ja vähän temponvaihteluja. Välillä jatkoin hitaammassa temmossa pitempään ja siinä Glói oli sikakiva! Laukkaa otin useamman kierroksen molempiin suuntiin ja tahti ja tempo oli tosi hyvät. Ravailin vähän ympyröitä viel lopuks. Glói oli kyllä ihan megamega kiva ja jäi kyllä niin hyvä fiilis ton jälkeen ettei mitään rajaa :)) Ihana pony ♥

Kävin viel ridaamassa Matukal ja ihan piruuttani tein väistöjä. Mátturilla meni hermot aina välillä mutta tuli tositosi hyviä väistöaskelia aina välillä! Töltissä tein vähän kiemuroita ja ympyröitä ja se oli ihan sika jees. Laukka oli paljon parempaa kun maanantaina, tein vähän ympyröitä ja sen semmosta. Hyvät ravit tuli myös lopuksi! :)

cool bro

4 kommenttia: