Sivut

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

uuden ponin kyydissä ja tutun ponin kyydissä

Tiistaina meninkin jo aika aamusta tallille, koska koulua ei ollut. Kävin kattomassa kun Tuuli ridas Hrökkvin ja Roosa Kolan. Tän jälkeen tehtiin Tuulinkaa kaurat ja käytiin pellon hepat ruokkimassa.

Sitten mentiinkin ratsastamaan ja mä pääsin testailemaan taas uutta ponia Thráta! Thrá tuli tän kuun alussa(?) Ruotsista Suville ja tulee toivonmukaan tuntihepaks jossain vaihees. Poni on vielä aika nuori ja sen huomasi ratsastaessa. Tosi kiltti ja järkevä oli vaikka vähän vauva vielä onkin. Tosi kiva tölttinen, ravi vähän hakusessa. Ylipäätään tosi kiva tapaus tämäkin! Muistutti kovin rakasta Mátturia..


Ratsastuksen jälkeen ruokittiin vähän lisää heppoi, laitettiin poneja tunnille, harjattiin Cheri ja Tofu ja pestiin ne. Mulla oli viel illalla tunti ja menin rakkaalla Glóilla. Glói ja Rodi lähtevät takaisin kotia lauantaina, joten sain mennä ponilla vielä tunnilla viimeistä kertaa.


Alku meillä sujui ihan päin helee. Pohje ei mennyt läpi ja poni juos alta. Suvin avulla saatiin pohje kunnolla läpi ja sit rupeskin sujumaan. Glói oli aluksi kovasti sitä mieltä ettei hän väistä, loppua kohti parani. Tehtiin töltissä vähän pikku kaheksikkoja ja ne sujukin sit ihan hyvin, kaheksikon jälkeen laukkaa uralla. Välillä jatkettiin uraa pitkin töltissä. Loppuun itsenäiset ravit ja sen jälkeen kävelytykset takatiellä. Glói tölttäs megahyvin, kuten aina, nyt se oli tosi rento ja tosi kiva ja samoin raviss! Sen ravi parani hirmuisesti Reykhestarissa olonsa aikana, ja samoin koko heppa. Niin ihana, niin kultainen, niin kiva, Glói ♥ Oih tuotakin ponia tulen ikävöimään hirmuisesti..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti