Sivut

perjantai 2. maaliskuuta 2012

pikkuneiti kärryillä ja uusia poneja

Taas on vaikka kuinka monta päivää kulunut, vaikka mut piti tulla postailemaan alkuviikosta.. Maantaina saapui taas uusi poni. Nuori Svalur tuli ruunauksen kautta kotiin. Viime lauantaina taas saapui Askja lomaltaan takaisin Reykhestariin. Mistä näitä poneja oikeen tulee?

Svalur

Keskiviikkona loppui Óskarin vuokraus. Hui miten nopeasti aika on mennytkään! Kävin vielä keskiviikkona ratsastamassa ponilla ja voi että siitä on kyllä tullut hieno♥ Onneksi ens viikolla taas vakiotunnit jatkuu niin pääsee menemään sillä tunneilla.


molemmat kuvat ©Tuuli


Eilen radikaalisti pistettiin pikkuponin perään kärryt kun iski kauhea himo lähteä ajamaan. Pitkään aikaan ei ollut Netta päässyt kärryjen eteen ja mukavaa vaihtelua oli tuo ajelu. Pikkuinen oli vallan hieno eikä edes yrittäny protestoida vastaan. Ei menty kauaa kärryjen kanssa niin harjoiteltiin lopuksi vielä vähän temppuja. Olemme Tuulin kanssa alottaneet pikkuhiljaa opettaa Netulle espanjalaistakäyntiä ja sen ohella olisi myös tarkotus ruveta jotain uutta temppua opettamaan, kumpikaan ei vaan keski että mitä. Eli siis ehdotuksia otetaan vastaan siitä, että mitä Netalle ruvetaan seuraavaksi opettamaan! Eilen myös juoksutettiin taas ne kaksi muuta pikkuista irti.





Tänään meninkin Roosan ponilla Kolalla ja Roosa oli neuvomassa. Kola on hiukan omalaatuinen poni ja sitä olisi ehkä mahdollisesti tarkotus nyt ruveta aina sillon tällöin liikuttamaan. Netu pääsi taas tänään temppuja treenailemaan.

Netu villiinty kun Flótti ja Askja tuli samaan tarhaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti