Sivut

lauantai 31. maaliskuuta 2012

varsakuumetta

Tänään oli Jenni Kurki pitämässä kurssia, koska selvisin tallille vasta niin myöhään en kerinnyt kauaa sitä katsoa. Harmi sinäänsä. Tänään  oli luvassa karvojen kynimistä Tuulin kanssa Netusta, Cheristä, Simbasta, Svalurista ja Pinnasta. Eli tänään on harjailtu poneja ihan kunnolla. Saijan pyynnöstä me Tuulin kanssa mitattiin Pinnan mahanympärys joka oli huimat 220cm. Pinnan pitäisi toukokuussa varsoa. Viime kesänä siis meidän tallilta astutettiin 3 tammaa Netta, Cheri ja Pinna. Nämä meidän shettikset astutettiin loppukesästä joten varsojen pitäisi syntyä heinäkuussa. Viime kesänä varsoi Cherin lisäksi myös Mósa.

Simba ♥

Mósan varsa Kría ♥


Innolla odotan kun taas tulee noita suloisuuksia!

 Tänäänkin tehtiin Tuulin kanssa iltatalli ja huomenna me mennäänkin koko päiväksi vahtimaan Suvin pinenpientä koiranpentua♥ Tosiaan olin myös torstaina tallilla mutta enpä tainnut tehdä muuta järkevää kun ajettiin Netulla ja tein myös puroja samalla kun katsoin muitten tallityttöjen tuntia. Kaikki muut tytöt ovat siis samalla tunnilla mutta minä ernuna käyn tiistaisin tunnilla.

Ps. suunnitelmissa olisi ruveta pitämään blogia yhdessä Tuulin, Maijun ja Roosan kanssa. Ajateltiin että jokainen pitää blogia niin miksei tehtäisi yhtä yhteistä? Vaikka tuo blogi tehtäisiinkin tämä ei ole mihinkää lähdössä. Tänne päivittelen omia tekemisiäni tallilla ja sinne toiseen sitten kaikkea mitä me yhdessä tehdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti