Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2013

Lofturilla tunnilla+Mátturilla ratsastelua

Maanantaina menin Mátturilla. Tehtiin aika paljon pysähdys-peruutus harjotuksia. Alusta lähtien meni hyvin, M kuunteli ja malttoi keskittyy hommaan. Ponilla oli hirweesti virtaa niin otettiin aluks jonkin verran laukkaa. Kenttä oli sika hyväs kunnos niin pystyttiin laukkailee ilman mittää ongelmii. Laukkojen jälkeen tölttäilttii jonkin aikaa. Mentiin vähän temponvaihteluita ja ympyröitä. Töltti oli sika jees. Väliin vähän käynnis taas juttui ja sit loppuravit.

Tiistaina tunnilla Sain kokeilla Lofturia. Poikkeuksellisesti Suvi ei pitänytkään tunteja vaan Seija oli pitämässä tunteja sijaisena. Tehtiin keskihalkasijalla pysähdys-peruutus systeemiä ja sit halkasijan jälkeen siirryttiin tölttiin ja tehtiin töltissä pääty-ympyrät. Lofturil oli siiiika kiva töltti!
Laukkaa otettiin yksitellen ja tehtiin siten et pitkänsivun alust nostettiin laukka, laukattiin pitkä sivu ja tehtiin päätyyn pääty-ympyrä ja sen jälkeen hidasteltii. Laukat ei sit menny ihan putkeen kun välil vähän rikko ja pomppi. Lopuks mentiin keskihalkasijaa viel ravissa.
Loftur oli sika kiva! Sitä oli megakiva ratsastaa ja tykkäsin sikana sen askellajeista. Ponista mulla ei oo kuvaa mutta se heikosti näkyy siinä nitten uusien yhteiskuvassa,

Eilen kerkesinki olla vähän pitempään tallilla niin kerkesin tehä vaikka ja mitä. Laiteltiin muiden tallitytsyjenkaa heppoja tunneille, ruokittiin Tuulinkaa pellon hepat, madotettiin muutama elukka ja kävin viel ratsastamassa, sekä illalla katoin tytsyjen tunnin.
Käytiin eka Tuulin, Hennan ja ponien kanssa kiertämässä pelto muutamaan kertaan ja sen jälkeen mentiin kentälle ratsastamaan. Menin Mátturilla, Henna Glóilla ja Tuuli Óskarilla, eli kaikki mun murut yhtä aikaa ratsastuksessa ♥ Koska poni oli jo jonkin aikaa kävellyt ja vähän lämmenny rupesin melkein heti tölttäilemään. Töltti oli ajoittain sika hyvää, välillä vähän passitahtista. Mátturilla oli taas vähän semmonen päivä et kaverit kiinnosti enemmänkuin työntekö. Eilen taas laukkailtiin iha kunnolla koska kenttä oli hyvä. Laukan jälkeen töltti oli aika hyvä. Välillä tehtiin käynnis perusjuttui ja sit otin taas tölttii. Lopuks ravailtiin vähän ja ravia meidän pitäiski reenata. Täytyy varmaan taas joku päivä sitä juoksutella ja sen semmosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti