Sivut

torstai 28. helmikuuta 2013

mahtavuutta

Keskiviikko oli ihan mahti päivä! Kerkesin olla hirmu pitkään tallilla ja siksi kerkesin tehdä vaikka mitä. Tulin tallille jo puol 11 aikaan aamulla. Autoin sitten Eveä vähän tekemään aamutallia loppuun, paljoa hommaa ei kyllä enää ollutkaan jäljellä. Sen jälkeen Roosa saapui tallille ja me tehtiin jo joillekkin poneille ruuat valmiiksi.

Hrökkvi ja Lúkas
Glói

Sen jälkeen lähdin ratsastamaan Kolalla ja Roosa tuli kentälle antamaan ohjeita. Ja kyllä luitte oikein minä nousin Kolan selkään puolen vuoden tauon jälkeen. Kolalta tosiaan tipuin syksyltä ja sen seurauksena tuli lähtö keskussairaalaan. Sen jälkeen vannoin etten ponin selkään enää ikinä kiipeä, mutta uteliaisuudesta halusin testata onko poni muuttunut. Käynnissä tein vähän väistöjä, pysähdyksiä, peruutuksia, asetuksia ja ympyröitä. Hetken hain tuntumaa käynnissä ja sen jälkeen otin ravia. Ravissa tein vähän tempon vaihteluita. Kolan ravi oli kyllä parantunut huisisti, enää ei rikkonut ravia kulmissa ja liikkui kivasti eteenpäin. Töltti oli vähän passitahtista, mutta ajoittain tuli tosi hyviä puhtaita pätkiä. Laukkaa otin vähän ja sekin meni ok. Kaiken kaikkiaan jäi ihan positiivinen fiilis siitä että uskaltauduin kiipeämään Kolan selkään.

September
Askja

Tuulin saavuttua tallille tehtiin lopuillekkin poneille ruuat ja käytiin Roosan kanssa antamassa kaikille ponyille kaurat sillä välin kun Tuuli oli maastossa perävetäjänä. Kerkesin myös napsia kuvia poneista aina välillä. Aina sillon tällöin oli myös lakisääteisiä hengailutaukoja kun ei juuri sillä hetkellä hommaa keksinyt. Tuulin kanssa myös kateltiin hetki yksäreitten tuntia ja tunnin jälkeen autoin Suvia ajamaan pellon hepoille säilöheinää. Kipaisin vielä kentällä katsomassa kun Tuuli ratsastaa ja sen jälkeen Roosan kanssa autettiin Suvia iltatallissa.

Máttur ♥
Borgey
Thrá
Flauta
Lúkas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti