Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

just yks kermanen poni ja sen paskanen kuski

Torstaina tuli Pekka ja Anita Kaakkolla meidän tallille mukanaan valtavasti ihania varusteita. Kolalla ja Jarlilla oli satulansovitus ja molemmat saivatkin uudet hienot satulat. Kola sai myös aivan ihanat timanttisuitset! Voi että kun heillä oli kaikkea ihanaa mukana myynnissä, harmi vaan että ei ole sitä onaa ponia jolle ostaa kaikkea ihanaa. Noh onhan mulla aina Netu ja Cheri joita voin sit hemmotella piloille.

Tänään sato vettä melkein koko päivän. Jos ei muuta hyvää niin ainakin lumet sulaa! Sade kun vähän lakkas lähdettiin Roosan kanssa kentälle katsomaan kun Tuuli meni Flóttilla ja Suvi oli sitten neuvomassa. Olipas pikku Flótti kivan näköinen. Sen jälkeen lähdettiin sitten porukalla ratsastamaan. Tuuli meni ponillaan Hrökvillä ja Roosa meni pikkutamma Askjalla. Itse menin Jódisilla, koska Jódis oli kuulemma lähipäivinä ollut tunneilla idiootti. Eli toisin sanoen ei ollut tehnyt muuta kun hösöttänyt.

Tuuli & Flótti ©Roosa

Aloittelin sit ponin kanssa heti vähän tekemällä pääty ympyröitä ja hakemalla rentoa rauhallista käyntiä. Jäin sitten yhdelle pääty ympyrälle jossa väistättelin ponia muutama askel kerrallaan. Aluksi ei malttanut keskittyä, mutta pikku hiljaa alkoi sujumaan. Tuota tein sitten molempiin suuntiin. Hetken ympyrällä työskenteltyäni jatkoin uraa pitkin. Pitkillä sivuilla kokosin käyntiä ja annoin käynnin sitten venyä lyhyillä sivuilla. Otin vielä jonkin verran pysähdyksiä ja peruutuksia ennen tölttiin siirtymistä. Töltissä hain heti rauhallista tempoa jossa tahti oli hyvä ja rupesin ratsastelemaan ympyröitä ja asettelin kunnolla ympyröillä. Välillä vaihtelin suuntaa ja otin hiukan lisäyksiä ja jatkoin ympyrällä työskentelyä. Olin ihan innoissani kun Jódis ravasi niin hyvin ja pystyin jopa tekemään ympyröitä ravissa ilman että poni rikkoi töltille. Toiseen suuntaan laukkasi tosi hyvin heti alusta lähtien, mutta toiseen kierrokseen vähän hösötti aluksi ja meinasi mennä passisotkua laukan sijaan. Kunnon nostot kun vain malttoi tehdä niin nousi se laukka toiseenkin kierrokseen. Sain olla tosi tyytyväinen itteeni ja poniin kun meni näinkin mallikkaasti tällä kertaa! :) Tässähän melkein tuntuu siltä että jotain osaa kun rupee pikku hiljaa tää ratsastus sujumaan!

Tehtiinpä sitten vielä iltatalli Tuulin kanssa. ps. ei kannata istua mönkijän peräkärryssä sillon kun ajetaan hiton lujaa hiton mutasella pellolla. Nimimerkillä nyt on kaikki ratsastusvaatteet pesussa..

3 kommenttia:

  1. Tää sun blogi on tosi ihana<3 Mut olis kiva aina kun kerrot, kellä menit, niin laittaisit kuvan kyseisestä heposta, niin tietäisi, minkänäköinen poni on kyseessä :D

    Ja sitten tuli mieleen, kun luen myös tuota Maijun blogia (Tarinoita Satujensaarelta, niin kuin sinäkin), niin miksei sitä pääse lukemaan?:o Jotain ilmoittaa että lukuoikeus estetty ei-lukijoilta, mutta mähän ole lukija!:O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista! :) Laittaisin kuvia enemmän, mutta tällä koneella millä kirjottelen postauksia ei ole hirveästi kuvia:( Yritän kyllä tästä lähtien saada enemmän kuvia poneista joilla ratsastelen ja muutenkin! :) Ja tuosta Maijun blogista sen verran että hän vaihtaa ulkoasua ja ulkoasun muutos on vielä kovasti kesken joten hän ei halua näyttää keskeneräistä työtä muille ;)

      Poista
    2. Okei, kiva ;D
      Ahaa, kiitoksia kun kerroit :D

      Poista