Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

viikonloppu hölläillään

Perjantaina saatiin mun siskon skootteriin uus akku niin pääsin sitten sillä tallille. Siivoiltiin Tuulin kanssa vähän pajalla, koska lauantaina oli se lasten kurssi ja ne lapset sitten söi ja askarteli siellä. Menetin hermoni noin miljoona kertaa koska terotin niille lapsille valmiiksi jo kyniä ja joka kynästä katkes terä vähintään kaksi kertaa. Siivoilun jälkeen autettiin Ikeä ajamaan pellolle paalit jonka jälkeen meidän oli aivan pakko lähteä käymään Roosalla siinä parin kilsan päässä vessassa koska tallin vessa oli tukossa. Samalla käytiin kattomassa Roosan kahta koiranpentua.
Amor
näytän ihan idiootilta mut Amor on suloinen  ♥
 Tallille takas kun selvittiin käytiin porukalla irtojuoksuttamassa Hrökkvi, Kola, Askja ja Mósa. Voi että miten ne ponit rallitti siellä kentällä! Juoksutuksen jälkeen lähdin Tuulin ja Roosan mukaan kävelyttämään Hrökkviä ja Kolaa ja napsin poneista jonkun verran kuviakin sitten. Tytöt kävivät vielä ponien kyydissä ilman satulaa ja minäkin hiukan kokeilin oliko Kola yhtään parempi ja tosiaan poni ravasi jo tosi kivasti!

Hrökkvi & Askja
Askja
Mósa
Kola & Hrökkvi
Mósa
Kola & Hrökkvi
Kola
Eilen oli lastenkurssi ja tiivistettynä päivä sisälsi leikkimistä, kärryajelua, syömistä, askartelua, teoriaa ja paljon iloisia ja reippaita lapsia. Nettakin käyttäytyi oikein hyvin vaikka energinen olikin. Kurssin jälkeen käytiinkin Tuulin kanssa Suvilla katsomassa pientä Hetjaa joka oli kasvanut viime näkemisestä aivan hurjasti! On se vaan niin ihana koiranpentu ♥ Suvilta suunnattiin vielä mäkkärin drive iniin.


Tänään on ollut ehkä maailman täydellisin sää! Aurinko paistoi ja oli ihan sika lämmin, hyvin pärjäsi ulkona pelkällä hupparilla. Tänään kävinkin kentällä ratsastamassa Askjalla. Poni hiukan hösötti aluksi, koska on niin nuori ja hiukan kokematon. Tein vähän ympyröitä ja väistätin aina askel kerrallaan ponia silloin tällöin. Oikeeseen kierrokseen väistöi hyvin, mutta vasen kierros olikin vaikeampi. Tykkään ponista paljon! Tänään käytiin myös pitkästä aikaa taluttelemassa Cheriä ja Netua ihan kunnolla. Käytiin n. puolen tunnin kävely lenkillä ponejen kanssa ja molemmat olivat aivan tohkeissaan, voi pieniä♥ Olis siis kaikinpuolin rento ja ihana viikonloppu!

2 kommenttia: