Sivut

maanantai 24. syyskuuta 2012

huippu kiva viikko!

Mun piti tulla postailemaan jo monta päivää aiemmin, mutta en sitten kiireiltäni ehtinyt. Kuitenkin nyt vähän viime viikosta;

Tiistai: Menin aikasin tallille ja kerkesin tehä vaikka mitä. Kävin ennen tunteja ratsastamassa Glóilla. Sillä on taipumusta olla varsinkin käynnissä tosi hösö ja malttamaton ja se kävelee vähän pasitahtisesti. Tällä kertaa oli kuitenkin aika rauhallinen ja rento ja käynnin tahti rupes olemaan aika hyvä.Töltissä poni on aivan super! Voi että kun oonkin ihan rakastunut Glóiin, se on vaan niin mahti! Tuulin kanssa käytiin vähän eka irtojuoksuttamassa Remua ja sen jälkeen käytiin vähän taluttelemassa. Illalla menin tunnilla Gosilla joka on myöskin aivan huippu pony!


Keskiviikko: Mulla ei ollut kouluu ollenkaan niin pääsin aika aikasin tallille. Kaura oli kauralaarista loppunut joten sitä kävin hakemassa ensitöikseni ja sen jälkeen tein poneille ruokia. Joillekkin kävin ruokia antelemassakin. Tuulin kanssa otettiin Remu messiin ja käytiin hakemassa Asi laitumelta. Siinä tulikin pikku ponille sopiva lenkki. Aikaa vietin myös laittamalla tuntiheppoja kuntoon. Se on mulle oikeestaan semmosta joka päivästä puuhaa joten sitä en rupea tännne aina kirjoittamaan.

Torstai: Tehtiin Tuulin kanssa kaurat ja käytiin osalle antamassa. Käytiin myös ajamassa Remulla vähän tuolla alapellolla sillei et mä olin kävellen mukana ja Tuuli ajo. Hetkeks me vaihettiin ja ajoin ponilla hetken. Remu oli ihan super vaikka sillä on ajettu vasta ihan vähän. Se on niin kiltti ja hieno poju ♥ Käytiin sit harjailemassa myös vähän Netua ja Cheriä.

Perjantai: Kaurojen tekemistä ja antamista. Sen jälkeen tehtiin vähän inventaarioo Suvin ja Tuulin kanssa siitä mitä aitatarvikkeita tarttis kun lauantaina oli aitatalkoot(jossa kerkesin valitettavasti olemaan vain muutama tunnin). Etittiin sit vähän pidikkeitä ja selviteltiin lankoja. Hrökkvikin käytiin Tuulin kanssa juoksuttamassa ennen meidän heppakerhoa. Me siis pidetään Roosan ja Tuulin kanssa joka perjantai 10 viikon ajan heppakerhoa n.6-10 vuotiaille lapsille. Tämä oli kolmas kerta kun kerho kokoontuu ja vuorossa oli poniajelua. Lapsoset tykkäs!

1 kommentti:

  1. Sut on haastettu!

    http://tolttiajapukkilaukkaa.blogspot.fi/2012/09/jes-haasted.html

    VastaaPoista