Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

koulukiireet puskee päälle

Eka viikko uutta kuolujaksoa kulunut ja huhhuh se ei mikään helppo ole. Päivät on tosi pitkiä joten tallilla käynti jää vähän vähemmälle :(

Tiistai: Ennen tuntia me Suvin ja Nellyn kanssa viimeisteltiin pihattoremonttia eli laitettiin langat paikoilleen ja sen jälkeen pääs ponit uuteen pihattoonsa. Kaikki ponit tykkää siitä aivan valtavasti ja ei ihmekkään kun ihan törkeen hieno se onkin!
 Tunnilla menin taas Gosilla. Meillä on siis nyt ollut semmonen juttu et mennään 4 viikkoa samalla hepalla tunnilla ja nyt olen mennyt Gosilla kolmesti joten vielä on yksi kerta jälellä. Tehtiin käynnissä kokoomisia lyhyille sivuille, ja askeleen pidentämisiä pitkille sivuille. Gosin kanssa ne sujui tosi hyvin! Töltissä tehtiin vähän voltteja ja Gosi kulki oikein kivasti. Laukkaa otettiin tekemällä ensin töltissä voltti ja sen jälkeen laukannosto. Gosi nosti laukat hyvin ja meni muutenkin kivasti. Lopuksi kun tölttäiltiin oli Gosi tosi hyvä! Aivan mahtava tapaus! :)

Torstai: Käytiin Tuulin kanssa irtojuoksuttamassa Borgey ja Sepe. Heistä en olekkaan muistanut postailla mutta ovat siis tallin uusimmat tulokkaat jotka saapuivat ruotsin kautta islannista 11.9. Juoksutuksen jälkeen lähdettiin ratsastamaan ja itse menin Thrálla jolla en olekkaan hetkeen mennyt. Tein käynnissä kokoomisia ja vähän väistöjä. Töltissä oli aika laiska, mutta parani paljon loppua kohden. Töltissä työskentelin molempiin suuntiin aika paljon ympyrällä ja poni rupesi meneen aika kivasti. Uralla tahtoi vähän punkea sisään. Otin laukassa vähän ympyröitä molempiin suuntiin ja varsinkin laukan jälkeen tölttäsi tosi kivasti. Rupesi jopa hakemaan lopuksi töltissä pyöreäksi :)) Ravissa työskentelin aika kauan ja se auttoi sillä poni kulki lopuksi pyöreänä ravissa. Hienoa!

Sunnuntai: Tänään aamulla oli talutustunti jonka jälkeen lähdettiin Tuulin kanssa ridaa. Menin pitkästä aikaa Óskarilla kun Suvi pyyti et vähän ratsastelisin sitä :) Alottelin ihan perusjutuil ja tein vähän pysähdyksiä ja peruutuksia sekä väistättelin molempiin suuntiin molemmat pohkeet läpi. Óskar väisti hyvin jopa siihen suuntaan mikä on sille vaikee! Töltissä työskentelin aika paljon hitaassa temmossa ja siinä tahti oli aika hyvä. Hieman passitahtinen ajoittain. Tein paljon erikokoisia ympyröitä ja vähän kaarevia uria. Óskar oli tosi rento ja pehmee ja kiva. Otin molempiin suuntiin vähän laukkaa ja tein ympyröitä. Lopuksi vähän ympyröitä ravissa ja Óssi rupes rentoutuu myös ravissa. Oli kyllä tosi kiva päästä menemään tolla murusella pitkästä aikaa ♥ Myöhemmin harjattiin Tuulin kanssa Sepe ja Borgey.

Óskar kisoissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti