Sivut

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

kisapostaus

Olen pitkittänyt tätä kisapostausta viikolla, koska ajattelin että odotan sen aikaa että saan kioista kuvia, mutta en ole niitä vielä saanut joten ajattelin tämän sitten nyt tehdä.
Eli viime lauantaina starttasi auto puol 8 aikaan aamulla kohti Pieksänmäkeä. Kisapaikalla oltiin hyvissä ajoi ja saatiin varattua Óskarille ja Hrökkville katospaikat. Ponit kerkesivät hetken seistä katoksessa, sillä välin kun me käytiin ilmottautumassa. Tuulin pitikin sitten jo lähteä lämmittelemään kun hän ratsasti normaaleissa luokissa jotka olivat heti aamusta.Itse ratsastin paljon myöhemmin.

Kun helppo töltti luokka rupesi lähestymään lähdin lämmittelemään ponia. Tein käynnissä väistöjä ja paljon taivutuksia ja otin vähän laukkaa ja sen jälkeen reipasta tölttiä. Óskar oli lämmittelyssä tosi hyvä mutta baanalla sitten oli vähän huonompi kun poni kulki melko passitahtisesti. Töltti ei mennyt ihan putkeen, mutta nelikäynnissä taas meillä meni sika hyvin! Óskar oli nelikäynnin lämmittelyssä jo tosi hyvä ja baanalla pysyi aika kivana. Rajat meni rikki, mutta koska oli vain kaksi tuomaria se ei merkitse mitään. Ollaan Óskarin kanssa selvästi kehitytty kun saatiin parhaat pisteetä nelikäynnissä kun mitä ikinä :) Óskari on super ♥

♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti