Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

hirween kivoja poikia

Maanantaina ratsastin Óskarilla ja poni oli oikein manio. Tein vähän etu ja takaosan väistöjä ja semmosta ja Ossi oli hyvä. Voi että kyl tykkään siitä ponista!

Tiistaina mulla oli tunti ja menin tottakai Gosilla. Tehtiin aika paljon pysähdyksiä tietyn väliajoin ja vähän peruutuksia. Meille tuli paljon hyviä tasajalka pysähdyksiä. Töltissä oli ajoittain passitahtinen, mutta välillä tahti oli tosi hyvä. Laukat nousi hyvin mutta oli vähän ongelmia hidastuksissa. Oli kyllä tosi kiva kun meillä oli tää juttu et mennään 4 viikkoo samalla hepalla. Gosilla en ollut tätä ennen hirveästi mennytkään ja nyt sitten rupesi Gosin kanssa sujumaan kun sillä niin paljon menin:) Tykästyin Gosiin valtavasti!

Gosi

Torstaina siivottiin vähän shetujen tarhaa ja pihattoo Tuulin kanssa ja sen jälkeen kattelin muiden tallityttöjen tuntia.

Perjantaina meillä oli heppakerho. Tehtiin talutusharjotukisa ja oltiin kaikenlaisia leikkejä mm. pantomiimia jossa nähtiin kun Tuuli esitti kalaa kuivalla maalla ja minä esitin pukittavaa hevosta... Näky oli todella huvittava mutta lapsilla oli ainakin hauskaa! Kerhon jälkeen meidän oli tarkotus Roosan ja Tuulin kanssa mennä maastoon, mutta Glói rupesi lähtiessä vähän temppuilemaan niin menin sitten kentälle ja siellä meni hyvin.

2 kommenttia: