Sivut

maanantai 8. lokakuuta 2012

jälleen yksi haaste!

Kerronpa nyt nopeasti vähän sunnuntain tapahtumista ja teen haasteen minkä Merikalta sain :)

Eli siis eilinen kului heppojen laitossa ja uusia heppoja ihaillessa. Eilen saapui 2 uutta yksityistäheppaa joista kerron myöhemmin vähän lisää! Eilen pidin myös tunnin Tuulille, Hennalle, Emilylle ja Petralle. Tytöt tykkäsivät mun pitämästä tunnista joten taidanpa joskus uudestaankin heille tunnin pitää :) Lopuksi Tuuli ja Henna kävivät vielä vähän tiellä ratsastamassa ja heitä kävin sitten siellä katsomassa. Mutta nyt siihen haasteeseen!




 Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.
Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi.
Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata.
Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän.



1. Haluaisitko kilpailla (jos jo kilpailet, haluaisitko kilpailla vaativimmissa luokissa tai eri lajissa) ja missä lajissa?
 Kyllä mä jo jonkun verran kilpailen, mutta unelmana olisi päästä kilpailemaan enemmän ja vaativimmissa luokissa, eli nyt kilpailen helpoissa luokissa niin olisi tavoite päästä joskus normaaleihin luokkiin. Suomen mestaruudet olisivat tavoite mutta tällä hetkellä ne ovat todella kaukainen haave. Katsotaan asiaa sitten kun mulla on sellainen heppanen käytössä jolla olisi sinne mahdollista päästä. Luokkia mitä haluaisin ehdottomasti kisata olisi T2 ja viisikäynti :)

 2. Kenen ideasta aloitit hevosharrastuksen?
En nyt tiedä että oliko se kenenkään "idea". Meillä oli oma heppa ja sisko ratsasti niin jotenkin tuntui luontevalta että minäkin aloittaisin ratsastuksen.

3. Haluaisitko tehdä hevosista työsi, miksi?

Kyllä, hevosten treenaus ja valmennuksien pito olisi unelmaduunia. Haluan panostaa hevosiin ja ratsastukseen 110% joten koen haluavani työskennellä heppa-alalla.

4. Miten vietät aikaasi vapaa-ajalla?


Tällä hetkellä päivät kuluu siinä kun koulun jälkeen menen tallille tai nään muita kavereitan muualla.

5. Oletko ns. yhden hevosen ihminen vai tykkäätkö ratsastella aina samalla pollella?

Jos tässä tarkoitetaan sitä, että tykkäänkö mennä vain yhdellä ponilla vai useammalla niin en osaa vastata. Toisaalta haluaisin sen yhden ja saman hepan jota voisi treenata, mutta toisaalta on todella opettavaista mennä erityyppisillä hevosilla.

6. Iso ratsastuskoulu vai pienehkö (harraste)yksityistalli?



Mun mielestä se talli millä itse käyn on täysin sopiva. Vaikka onkin talli missä on paljon tuntitoimintaa on se silti jotenkin ihanan pieni ja kodikas. Tuolta en lähtisi mistään hinnasta!

7. Millainen ratsastuskerta olisi aivan upea (mitä tekisit, jne..)?


Hmm en nyt oikein tiedä mikä olisi aivan upea, mutta olisi mahtavaa päästä ratsastamaan pitkällä suoralla lisättyä tölttiä jollain megahienolla hepalla ja vielä hyvällä säällä kavereiden kanssa!

8. Oletko leireillyt (jos et, haluaisitko ja millaiselle) ja mikä on ollut lempparileirisi?


Nuorempana leireilin Heppahovissa (nykyinen Ratsunainen OY) ja tykkäsin siitä paikasta kovasti.

9. Mikä on heppaharrastuksessa mielestäsi kaikkein tärkeintä?

Se että oikeasti tykkää siitä. Jos ratsastaja ei tykkää ratsastamisesta ei se ole kenenkään kannalta kivaa.

10. Kiitolaukkaa hangessa vai esteitä maneesissa?


Ehdottomasti kiitolaukkaa hangessa! Mä en oikein hirveesti tykkää esteitä hyppiä, silloin tällöin hyppään mutta aika harvoin.

11. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla :)
 Iloinen,hauska ja kekseliäs

Kiitos vielä haasteesta Merikalle ja taas laiskamatona en jaksa haastaa ketään ;)

1 kommentti: