Sivut

torstai 18. lokakuuta 2012

passinakki vauhdissa



Maanantaina en ollut kauaa tallilla. Heti kun tulin lähdin Tuulin kanssa lähellä sijaitsevalle hyvälle suoralle kun Tuuli otti Hrökkvillä passia. Hrökkvillä on aika hyvä passi, siitä vaan puuttuu vielä se varmuus ja tasapaino. Tuli muutama tosi hyvä pitkä pätkä, välillä taas vähän rullaili laukalle. Sitten kun keksittiin miten se ottaa sen passin kaikkein parhaiten niin meni tosi hyvin :) Ennen kun kun lähdin kotiin käytiin vielä harjaamassa shettikset.



 Tiistaina oli lastenkurssi ja päivä kului aikalailla heppojen varustamisen auttelussa, taluttamisessa, kärryajon pidossa ja askartelussa. Kurssipäivän jälkeen me Tuulin kanssa harjattiin Netta ja Cheri, madotettiin G ja Tofu ja sitten vielä vähän harjoteltiin narussa kulkemista varsojen kanssa. Tofu tuli tarhaan tosi nätisti, mutta G oli sitä mieltä että häntähän ei taluteta! Kyllä se oripoika sitten lopulta suostui yhteistyöhön:) Käytiin vielä maastoilemassa Glóilla ja Flautalla. Mä menin Glóilla ja Tuuli Flautalla. Ah, Glóilla voisi painella tölttiä menemään vaikka maailman ääriin!♥

Glói
Keskiviikkona auteltiin tuntiheppojen laitossa ja käytiin kentällä katsomassa Roosan kanssa kun Tuuli meni Hrökkvil ilman satulaa. Lopuksi mä hyppäsin ponin kyytiin ja H oli aika jännittyny, mut meni kuitenkin ihan hyvin.

2 kommenttia:

  1. Ihana uusi banneri! Vaikka se ei kyllä kunnolla näy mulla, hetken näkyy ja sitten katoaa mustaksi, paitsi teksti... Lie missä se vika ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa ;o mistäköhän johtuisi? Täytyy jotenkin yrittää korjata :D

      Poista