Sivut

lauantai 13. lokakuuta 2012

inhoon bloggeria

Äääh yritin ladata blogiin uutta banneria, mutta tuli ilmoitus siitä että olen ylittänyt kuvia lataamiskiintiön. Osaako joku auttaa ja kertoa mitä mun pitäisi tehdä?

2 kommenttia:

  1. Oi voi, huonompi homma!
    Mulle kävi toi joskus puol vuotta sitten, kun olin kirjottanu blogia vasta jokusen kuukauden (onneksi vaan niin vähän). Järkkäreiden kuvat on niin isoja ja vie hirmusesti siis täältä googlekäyttäjästä kuvatilaa. Mulla meni hetkessä kiintiö täyteen!
    Ei muu auttanut kun mennä picasaweb.google.comiin, missä ne omat kuvat on, ettiä kaikki blogissa olevat kuvat koneeltas, pienentää niiden kuvakoot (ite teen niistä 752x501 mittaset, niin ei tunnu missän vaikka kuinka monta kuvaa lisäis!) kaikista. Sitten ku oot muokannu kaikki kuvat pienemmiksi, alat poistelemaan tuolta Picasawebin kautta kuvias ja lisäät blogin kautta pienennetyt versiot tilalle. Tiedän, tosi vaivalloista, mutta kun käytät jatkossa pienennettyjä kuvia, ei kuvatila mene hetkessä täyteen! Toivottavasti täst selityksestä tajus jotain..

    Jostain oon myös lukenu, että tähän auttaa, kun luo uuden samannimisen googlekäyttäjän ja käyttää sitä niin auttaa. Mutten ite ihan tajunnu sitä, enkä oo edes kokeillu, joten siinä en osaa auttaa..

    Toivottavasti saat pikaisesti toimimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Munkin sisko yritti selittää tota toisen käyttäjän luomista mutta sitä en oikein tajunnut. Pitää yrittää keksiä jotain!

      Poista