Sivut

torstai 17. tammikuuta 2013

iso Máttur ja pieni Flauta

Tällä viikolla oon liikuttanut Mátturia maanantaina, tiistaina ja tänään.
Välillä oon mennyt vähän kevyemmin kuten esim tänään kun oli paljon pakkasta. Poni olisi halunnut mennä vielä vaikka ja kuinka mutta en sitä pakkasessa jaksanut kiusata. Mátturin ravi on kehittynyt huimasti! Sillä on nykyään paljon parempi tasapaino ravissa ja enää se ei hypi niin paljoa laukalle kulmissa. Välillä nätisti hakee ravissakin kunnolla pyöreäksi :) Huomennakin saisin ponilla mennä, mutta on luvattu aika kylmää niin saa nähdä saako poni huomennakin pitää vapaapäivän.
 

Tiistain tunnilla menin pikkutamma Flautalla. Flauta tuli kesällä mutta olen sillä vain muutaman kerran mennyt joten käytännössä aika vieras poni mulle. Tehtiin voltilla hidastuksia käynnissä sekä töltissä. Tarkoituksena oli siis hidastaa aina tötteröiden kohdalla. Käynnissä varsinkin sujui tosi hyvin ja tuli tosi hyviä selkeitä hidastuksia. Töltissä tahti oli ajoittain tosi hyvä. Tehtiin voltilla myös töltistä suoraan pysähdyksiä. Nekin sujui meiltä aika hyvin. Otettiin laukannostoja voltilta töltistä. Laukat nous hyvin mutta vähän tuppas neiti hösöttämään laukkojen jälkeen. Nätisti mentiin kuitenkin loppuun asti. Loppuun vielä vähän ravia.


Flauta oli kyllä ihan sika kiva! Paljon oli muuttunut siitä mitä oli viimeks kun sillä menin. Flauta on työskennellyt ratsastuskoululla ennenkun Reykhestariin tuli. Flautassa on kyllä semmosia ponimaisia piirteitä, mutta toi pieni hauska ponineiti oli mukavaa vaihtelua Mátturin jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti