Sivut

perjantai 11. tammikuuta 2013

onnellinen voi olla pienestäkin

Oon kyllä tällä hetkellä niin iki onnellinen siitä että saan ratsastaa Mátturia! Nytkun on ollut vähän synkempää on niin ihanaa kun Máttur jaksaa piristää :) Tällä viikolla varsinkin meillä on yhteistyö sujunut tosi hyvin. Maanantaina poni oli koko ajan rento ja malttoi keskittyä hommiin. Tuli sika hyviä laukannostoja ja lopuks tosi hyvää ravia! 

 Eilen oli aluks vähän hösö, mutta rauhottui tosi hyvin ja malttoi sit työskennellä. Töltti oli ihan sika hyvää, poni kanto ittesä hyvin, kulki pyöreenä ja oli ihan pehmee. Kehuja tuli vielä silminnäkijöiltä siitä että kehitystä ois tapahtunut :) Kyllähän sen itsekkin huomaa ja oon kyllä nyt toosi ilonen. Mátturilla on ollut tässä jonkin verran lomaa, se on auttanut positiivisesti kun nyt jaksaa poju taas työskennellä. Ainiin ponilta otettiin myös kengät pois kokonaan kun ei ne sillä pysynyt. Pystyssä pysyy tosi hyvin, melkein paremmin kun kenkien kanssa!


Tiistaina vielä mua piristi aina niin ihana Gosi. Meillä sujui mielettömän kivasti ja Gosi on kyllä aivan mahtava tapaus täytyy sanoa! Ihanaa kun nyt taas jaksaa olla näin positiivisella mielellä :) Ps. ens postaus on se kysymyspostaus että jos joku haluaa vielä jotain kysyä niin pistäkää kommentilla tähän postaukseen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti