Sivut

maanantai 14. tammikuuta 2013

kysymyksiin vastaukset

Kysymyksiä tuli jonkun verran ja kaikki oli Merikalta. Olisi tietty ollut kiva jos muutkin olisivat jotain keksineet, mutta paljon plussaa siitä että Merika vaivautui kysymyksiä keksimään :)

Kauanko olet ratsastanut?

Keväällä tulee täyteen 7 vuotta.

Miksi juuri issikat ja askellajiratsastus?

Innostus issikoihin lähti siitä kun en uskaltanut enää ratsastaa isoilla hepoilla ja sain kuulla että lähellä oli issikkatalli. Siellä kävin sitten tutustumassa issikoihin ja niihin ihastuin. Issikoissa kiehtoo niiden erillainen ratsastettavuus ja niiden kaksi erikoisaskellajia, töltti ja passi. Askellajiratsastukseen kiinnostus nousi pikku hiljaa kun tuli halua kehittyä ratsastajana, ja halusin kilpailla. Esteet eikä koulu ole mun juttu joten tää on ihan huippua mun mielestä!

Millä muilla talleilla olet ratsastanut?

Alotin ratsastuksen Hippalassa ja sieltä sitten siirryin  Gleðille (joka muuttui Reykhestariksi omistajan vaihtuessa). Kävin myös usean kesän ajan leireillä Heppahovissa (nykyinen Ratsunainen OY).

Onko sinulla koskaan ollut hoitsua?

Kyllä. Entisiä hoitsuja, Netta ja Remu. Nykyisenä Máttur, ja kohta ruvetaan Tuulin kanssa taas Cherin kanssa touhuamaan. Entisiä liikutettavia Kola ja Thrá.

Oletko hyvä koulussa?

En.. Joissain aineissa olen ihan hyvä, mutta yleisesti ottaen olen huono koulussa.

Mihin menet opiskelemaan/missä opiskelet/mihin ammattiin?


Opiskelen lukiossa. Kuten sanoin olen huono koulussa, joten lukio ei ole todellakaan mikään parasvaihtoehto minulle. En vaan saa aikaiseksi vaihtaa koulua.. Lukion jälkeen aion opiskella mm. kosmetologiksi ja ratsastuksen opettajaksi.

 Haluaisitko pitää hepat vain harrastuksena vai ammattina?

Haluaisin hevosista ammatin itselleni. Tykkään kovasti pitää muille ratsastustunteja joten ihan parasta duunia ois kurssien pito ja sen semmone!

Haluaisitko kilpailla jossain muussa kuin askellajiratsastuksessa?

Enpä oikeastaan. Esteitä en tykkää hypätä usein ja koulu, ravit yms. ei oo mun juttuja.

Paljon olet kisannut?


Aloin käymään tallin ulkopuolisissa kisoissa muistaakseni vuodesta 2009 lähtien? Siitä lähtien olen vähintään kerran vuodessa käynyt oman tallin ulkopuolella kisoissa. Tarkotuksena olis tässä pikku hiljaa ruveta vähän enemmän kisailemaan.

Lempihevosesi?

Nyt kun Netta lähti täytyy sanoa Máttur. Jaetulla kakkossijalla tulee Óskar ja Glói :)

Lempiruokasi?

Itsetehty kinkkukiusaus!

Lempirotusi?

Islanninhevoset ja shettikset, varsinkin minit ;)

Lempikuvasi (itse ottamasi)?


  Lempivuodenaika?

Kesä ehdottomasti! Rakastan lämpöä ja kaikkea sitä kivaa mitä kesäisin voi tehdä. Ötököt ja sammakot on vain isona miinuksena..

Lempikouluaine?

Musiikki ja terveystieto :)

 Kiitos näistä kysymyksistä ja täytyy katsoa jos jossain vaiheessa teen taas uuden kysymyspostauksen. Vielä toivottiin vanhoja kuvia ja sitä että tekisin joskus jonkun videon, niin nämä toteutan vielä erikseen :)

2 kommenttia:

  1. No harmi ettei kukaan muu kysynyt mitään! Kivat vastaukset, kuvia olis kuitenkin saanut olla enemmän, mutta toi kuva on ihana!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun sä edes kysyit :) Täytyy seuraavalla kerralla pistää enemmän kuvia ;)

      Poista