Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

junnut oy

Perjantai kului aika lailla kuvailun parissa. Kuvasin Tuulia ja Hrökkviä ja otin aurinkoa samalla. Hrökkvi on niin upea♥  Pinnaa ja Pinniä kerkesin muutamaankin otteeseen kuvaamaan.

Tänään aamu alkoi heti avustamalla muutamaa tyttöä jotka tulivat talutusratsastukseen. Päivän urheilut tuli sitten siinä kun juoksi kenttää ympäri tunnin ajan. Urheilun jälkeen lähdettiin porukalla abc:lle ruokatauolle. Tallille kun tultiin takas. Lähdettiin Tuulin kanssa ratsastamaan Flóttilla ja Askjalla. Tuuli meni Flóttilla ja minä Askjalla.

Tein aika paerusjuttuja: vähän loivia kiemuroita, voltteja ja väistöjä. Askja oli alusta lähtien todella rento ja pehmeä ja ponia oli tosi mukava ratsastaa. Yleensä poni vähän punkee väistöissä, mutta tänään väistöt tulivat todella hyvin molempiin suuntiin. Töltissä tahti oli heti aivan puhdas ja Askja kipitti menemään tölttiä rentona ja positiivisena. Töltissäkin tein vähänä kiemuroita ja ympyröitä. Kokeilin myös vähän temponvaihteluja ja Askja lisäsi yllättävän hyvin! Laukassa tein muutamat ympyrät jonka jälkeen otin taas tölttiä ja huhhuh mikä töltti tuli! Ravissakin poni oli tosi hyvä! Tuulilla ja Flóttillakin meni hyvin. Askja ja Flótti on kyl  molemmat vaan semmosia pikku junnuja ♥

Myöhemmin illalla käytiin viel korjaamassa yhden tarhan aidat ja kävin myös kattomassa kun Tuuli meni Hrökkvillä.

ps. kuvat lisään vähän myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti