Sivut

perjantai 11. toukokuuta 2012

paljon kuvailua


Sunnuntai: Suvi pyys mua ottamaan kameran tallille ja sillä olikin kiva pikku kuvausidea. Suvi halus kuvan missä se oli kaikkien tuntsareittensa kanssa+Mósan kanssa. Siinä sitten nopeesti harjailtiin kaikki tuntsarit ja lähettiin kentälle kuvailee. Ponien järjestely oli hiukan vaikeeta, mutta kaikki saatiin kuitenkin tungettua samaan kuvaan. Ryhmäkuvan jälkeen otettiin jokasesta ponista rakenne ja pää kuvat ja vielä ihan lopuks päästettiin kaikki 11 heppaa kentälle juoksemaan. Hiukan myöhemmin me otettiin Tuulin kanssa Cheri ja Netta harjaukseen jonka jälkeen käytiin vähän irtojuoksuttamassa niitä.

Ponit vasemmalta lähtien: Óskar, Ás, Gró, Tirri, Askja, Jódis, Mósa, Gosi, Asi, Léttir ja Jarl
Askja♥
Jódis♥
parhain, Óskar♥
Netta♥
Cherie♥
Maanantai: Melkein heti tallille päästyä haettiin shettikset Tuulin kanssa ja käytiin juoksuttamassa molemmat liinassa. Mä juoksutin Cheriä ja vaikka Cheri on tässä pitkään lomaillut kulki kuitenkin tosi nätisti ympyrällä!. Cherillekkin on nyt tällä viikolla aloitettu temppukoulutus ja ekan temppunsa onkin jo melkein oppinut! Netullekkin ollaan opetettu yhtä uutta temppua, mutta se on vielä vähän vaiheessa. Myöhemmin päivällä käytiin Tuulin kanssa maastossa ja koska oli maanantai menin Thrálla. Thrá oli tosi hyvä, ja voi hittolainen mikä lisätty töltti sieltä löyty! Huhhuh hieno pony!

Tiistai: Käytettiin Tuulin kanssa ponit pienellä kävelylenkillä ennen mun tuntia. Tunnilla menin Jarlilla jolla en oo tosi pitkään aikaan mennyt. Kesällä menin Jarlilla tosi paljon kun yhdessä vaiheessa se ei hirveesti käynyt tunnilla, mutta kyseisen ponin kanssa mulla ei ikinä oikein suju hirveen hyvin. Jarl on tosi ravivahva ja tölttikin on helposti ravitahtinen. Tällä kertaa sain ponin kuitenkin tölttäämään kunnolla, mutta mua ja Jarlia ei siltikään oo suunniteltu toisillemme. Täytyy ehkä mennä sillä useemmin että oppisin sitäkin ratsastamaan.

Jarl



4 kommenttia:

  1. Upee toi laumakuva! :)) + tietty muutkin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ton ryhmäkuvan ottaminen oli tosiaan vähän vaikeeta, mutta ihan onnistuneita otoksia onneks sain :D

      Poista