Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

varsa vahdissa



Oltiin Tuulin kanssa alkuviikosta sovittu, että mentäisiin perjantaina tallille yöksi vahtimaan Pinnaa joka saattaisi varsoa. Pinnan laskettuaika oli torstaina. Perjantaina heti tallille päästyämme mentiin pistämään meidän "kesäasunnolle" lämmöt päälle ja pistettiin ruuat jääkaappiin. Me siis ollaan aika usein yötä sellaisessa punaisessa rakennuksessa jota käytetään mm. kursseilla ruokailupaikkana. Perjantaina satoi ihan kaameesti niin me vietettiin sitten aika paljon aikaa datailemalla tuolla mökissä. Iltatallin jälkeen me reippaina käytiin Tuulin kanssa juoksulenkillä! Oltiinpas me reippaita. Sen jälkeen mentiinkin grillaamaan sinne mökkiin Tuulin, Roosan ja Hennan kanssa. Muut tytöt eivät jääneet yöksi. Me sitten käytiin yöllä katsomassa Pinnaa, mutta ei näyttänyt merkkejä varsomisesta.

Lauantaina aloitettiin aamu heräämällä kello 7 ja mentiin tekemään aamutallia. Kahdestaan kun sen tekee niin ei siinä kauaa mene. 10 alkoikin kotaretki johon me pistettiin hepat valmiiksi. Joskus tunnin päästä me mentiin Tuulin kanssa korjaamaan Móin ja Mátturin tarhaa, kun aamulla Máttur oli jalalla polkassut lankaa ja kaksi tolppaa oli hajonnut. Me pistettiin rikkinäisten tolppien tilalla ehjät ja muutenkin kiristettiin koko tarhan langat. Kotaretkeläiset kun tulivat takaisin 4 tunnin maastolta hoidettiin eka ponit pois ja lähdettiin Suvin, Tuulin ja Nellyn kanssa mäkkiin. Sieltä kun tultiin lähdettiin Tuulin ja Nellyn kanssa maastoon. Menin Asilla, Nelly Mósilla ja Tuuli Askjalla. Asilla en hetkeen olekkaan mennyt ja kaikista tallin poneista Asi on kuulunut lemppareihini aina. Asi on kunnon luottoponi ja sen kyydissä ei kyllä mitään tartte pelätä. Maastossa poni meni hyvin ja oli kyllä ihana mennä tuolla kultaponilla pitkästä aikaa♥ Myöhemmin Tuuli ja Nelly menivät vielä kentälle Hrökkvillä ja Mósalla ja itse menin juoksuttamaan Cheriä ja tein ponilla vähän temppuja. Taas tehtiin iltatalli jonka jälkeen lähdettiin Tuulin kanssa skootterilla kauppaan kun ruuat rupes loppumaan. Illalla taas vähän grillailtiin. Eipä näkynyt varsaa tänäkään yönä.


Rakas Asi♥


Sunnuntainakin tehtiin aamutalli ja koska oli äitienpäivä en ollut tallilla kauhean kauaa vaan lähdin puolenpäivän jälkeen kotia kohti.

2 kommenttia: