Sivut

torstai 31. toukokuuta 2012

operaatio impossible

Tiistai: Käytiin irtohypyyttämässä Suvin, Tuulin, Nellyn ja Veeran kanssa Léttiriä, Gosia ja Óskaria. Kaikki ponit hyppäs tosi hyvin. Tuntejakin kerkesin katsoa ja omalla tunnilla menin pikkuponilla Tirrillä.

 Teimme aluksi pysähdyksiä ja sen jälkeen lähdettiin omaan tahtoon tekemään väistäen täyskaartoja. Väistöissä Tirri oli aika kiva, vähän tosin välillä junnas paikalleen. Ruvettiin ottamaan aina täyskaarron jälkeen tölttiä ja töltissä Tirri meni ihan hyvin, vaikka en tosiaan osaa ravitahtista tölttiä kunnolla ratsastaa. Sitten kun mentiin koko ajan tölttiä otettiin vähän temmon vaihteluja. Tirri ei kauhean kovassa temmossa pysy töltissä vaan rikkoo raville. Tehtiin temmonvaihteluja ravissakin ja ne meni tosi hyvin! Tirrillä on tosi hyvä ravi joten se ravaa hyvin niin tosi hitaassa kuin nopeassakin vauhdissa. Laukat otettiin tekemällä toiseen päähän pääty-ympyrä töltissä ja sai ite päättää mistä kohdasta laukan nostaisi ja laukattaisiin puoli kierrosta jonka jälkeen takaisin tölttiin. Tuli tosi hyviä laukannostoja ja Tirri laukkas tosi hyvin. Tirri on kyl tosi kiva harmi vaan kun tosiaan on yksi tallin pienimmistä poneista ja minä kuitenkin olen aika pitkä :)

Keskiviikko: Melkein heti kun tulin tallille Tuuli ja Henna lähti ratsastamaan niin lähin sitä sit kattomaan. Tuuli ratsasti hetken ja lopuks vähän irtojuoksutettiin Hrökkviä. Keskiviikkona olikin yks estetunti niin me Tuulin ja Hennan kanssa mentiin Suville avuks nosteleen puomeja. Samalla saatiin vähän treenata ratsastuksen opettajan uraa kun saatiin aina kattoo ja korjailla onko ratsastajilla oikee kevennys. Hyvin kyllä tunnilla kaikki hyppäs! Illalla vielä vähän tehtiin perushommii ja auteltiin iltatallissa.

Torstai: Tänään meillä Tuulin kanssa oli operaatio Simban pesu. Ei mikään maailman helpoin homma ja Simba ei tosiaankaan tykänny koko puuhasta. Poni kävi aivan kierroksilla ja koko pesusta ei meinannu mitään tulla. Saatiin kuitenkin poni kesytettyä ja pesu sujui suht koht hyvin lukuunottamatta Simban useita protestointeja. Rakas Simba lähtee uuteen kotiin lauantaina ja ikävä tulee olemaan suunnaton..
rakas Simba ♥
Tänään myös katsoin muitten tyttöjen tuntia ja pyydystin karannutta Pinniä. Pinni onneksi ei kauaksi karannut mutta samantien kun sen sai takaisin tarhaan se tuli lankojen ali uudestaan. Vein Pinnin ja Pinnan sitten sisällr kun Pinni ei kerran millään malttanut pysyä tarhassa. Kauhean myöheen en ollut tallilla kun meillä on viikonloppuna siskon yo-juhlat niin pitää olla kotona siivoomassa.

3 kommenttia:

  1. eikö langoissa ollut sähköä? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Langoissa oli kyllä sähköt, mutta poni ei kerkeä saada sähköiskua kun sujahtaa niin nopeasti lankojen ali.

      Poista