Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

tiistai & perjantai

Huhhuh tällä viikolla on kerennyt tapahtua vaikka mitä! Teen tästä viikosta kaksi postausta, koska jos tunkisin kaiken samaan postaukseen tulisi siitä harvinaisen sekava. Tässä ensimmäisessä postauksessa kerron tiistaista ja perjantaista.

Tiistai: Ennen tuntia harjailtiin Nettaa ja Cheriä jonka jälkeen käytettiin pienoiset pienellä kävelylenkillä. Tunnilla meitä olikin vain 3 joten tilaa ratsastaa oli hyvin! Oltiin jo aijemmin päivällä sovittu että menisin Katjan hevosella Orkalla tunnilla. Orka on todella kiva energinen 5-käyntitamma. Kerran aikasemmin olen Orkalla mennyt. Aloiteltiin tekemällä uralla väistöjä käynnissä. Aluksi Orka vaan punki ja meillä ei sujunut oikein hyvin koska Orka ei ole mikään helpoin poni ja hetkeen en tosiaan ole Orkalla mennyt. Suvi tuli vähän avustamaan ja sitten rupesikin sujumaan jo paremmin. Toiseen suuntaan Orka väisti jo aika hyvin! Tölttiin kun siirryttiin tehtiin vähän pääty-ympyröitä ja kiemuroita pitkillä sivuilla. Orkan töltti on ehkä maailman kivoin! Töltissä meillä sujuikin jo tosi hyvin. Sitten jätettiin toinen pääty-ympyrä ja kiemurat pois ja sen pääty-ympyrän jäkeen joka tehtiin sai päättää siirtääkö raviin vai nostaako laukan. Toiseen suuntaan Orka otti muutaman kerran passin vahingossa laukannostossa mutta toiseen suuntaan laukkas tosi hyvin ja kehuja tuli siitä miten poni malttoi ravata hyvin vaikka yleensä vähän hösöttää laukan jälkeen. Orka on kyllä aivan mega kiva pony!

Orka ja Katja
Perjantai: Taas oltiin Tuulin kanssa sovittu että mennään tallille yöks viikonlopuks vahtimaan Pinnaa. Tavaraa oli mukana sen verran että olisi voinut luulla että asuisimme tallilla viikon! Perjantaina me ei tehty mitään hirveen ihmeellistä tallilla, kävin kuvailemassa kun Tuuli meni Hökkvillä ja samalla me Roosan kanssa neuvottiin Hennaa ja Nellyä kun he ratsastivat. Tehtiin porukalla iltatalli ja sen teossa ei kauaa kestänytkään. Nukkumaan mentiin yöllä 1 aikoihin kun Pinnaa piti käydä tunnin tai parin välein kattomaan. Herättiin sitten vielä 3 sitä kattomaan mutta ei tuona yönä kuitenkaan varsonut..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti